ÄngeŁ đe łä Rose Kastéłyä - Az eltévedt lelkek menedékháza
ÄngeŁ đe łä Rose Kastéłyä - Az eltévedt lelkek menedékháza
***Bejelentkezés***
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
***Menü***
 
***Szerepjáték***
 
***Saját Menü***
 
***Könyveim***
 
***Versenyek***
 
***Vámpírok***
 
***Filmek, Leírások, Dalszövegek***
 
***Halál***
 
***Novelláim***
 
***Horoszkópok***
 
***Mindenfélék***
 
Nevess csak!! :))) :DDDD
 
***Hideg van...***
 
***Sompolygó***
Sopolygó
 
***Gothic***
Gothic Boy
 
***Szavazz!***
Újra
Hiszel a Vámpírok létezésében?

IGEN!
Erős a hitem, de nem..
Elkezdtem hinni
Nem igazán tudom
IGEN! Láttam is már egyet!!
IGEN! Én is az vagyok :P!
Nem! Ilyen biztos nincs!
Nem, de lehet hogy tévedek..
Előfordulhat..
Mekkora egy hülye kérdés ez!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
***Szavazz!2***
Szeretnél..
..Vaámpírral találkozni?

IGEN!! Ez minden vágyam!
Ha nem bánt, igen!
Ha vámpírrá tesz, igen!
Nem hinném, hogy léteznek..
Nem, inkább vérfarkas!
ISTENMENTS!!! Kerülkön engem minden vámpír!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
***Mennyi idő van a kör leteltéig??***
 
♥ A vámpírok léteznek szerinted? ♥
[97-78] [77-58] [57-38] [37-18] [17-1] [Archívum]

2011.11.14. 20:14 Idézet

Zsolt amit te ide irtál az undoritó, ha ennyire nagyképűnek képzeled magad akkor megértem miért vagy ilyen szidkozodos... Ha valami bajod van akkor szorakozz a barátaiddal..., mi nem vagyunk kiváncsiak rád!

Mi érzésekből beszélünk, nem csak úgy, hogy irjunk ide valamit mert raj vagyok... Nem raj vagy hanem szánalmas alak!

Puszyka


2011.09.01. 08:51 Idézet

nacsátok basátok meg he!!!mokcsos vánpírok velme ne merlyetek pakkázni mer csunyán őszevberem mindenkit aki elébem ál !!!!!mert zsolt márió vagyok és megtehetem he!%!!!!ELMENTEK A JÓ BÜDÖS REDKES VÁNPIR KURVA ANYÁTOKBA AZ ŐSZES BUZERÁS GECI FASZOPO GECI MARHA GECI BUZI GECI ÁLATAL EGYŰT!!!!ESZT JÓ JEGYEZÉTEK MEG MERT SZÉTBASZOM A KIBASZÓT KURVA SEGLÚKATOKAT ÉS FOJNI FOG A VÉR DE TIOK ASZT SZERETTITEK ÉS MAJD LENYAJJÁTOK A SALYÁT SEGETEKBŐL A VRÉT TIK MOSCKOK!!!!!NA CSÁ OSZT AKINEK VAN PNÉZ A BUCÁJÁBAN AZ VEGYEN FEL MSNRE MEGLÁTYUK MAJD KI OT A NAGYFIJÚ HE!!!! ZSOLT97@C2.HU NA VEGYETEK FŐL BIRKABASZÓK!!!!TIK TESTVÉREL BASZÓK NA CSÁ


2010.07.20 23:05
!!!ANYÁD!!!

Ez jó :D Ez tényleg jó, eltettelek emlékbe!  Ettől függetlenül vámpírok még mindig nincsenek. Szóval kizárt, hogy elharapják a torkom. Arra kíváncsi lennék, hogy a macska, hogy teszi meg, bár neki több esélye van, mint az állítólagos váámpíroknak. Amik nem léteznek. :)
Küldök egy... *PUSZIT*


2011.08.30. 17:03 Idézet

Tudjátok mit!Leírom biztonságképpen az email címem:lassza4@freemail.hu.És ne higgyétek ha úzzátok az időt és azt akarjátok elérni mondjak le rólatok.Az nem fog összejöni mert soha nem mondok le rólatok.Keres meg jó!!!Nem viccelek.Van mobil számom is de addig nem írom le még az email címemre nem válaszol valaki aki vámpír.Nem tudsz beugratni ahoz jó a tehetségem.Köszi!!!


2011.08.30. 16:29 Idézet

Nem tudom ki mit hisz,de én tudom,hogy léteznek!!!És nem tudom meddig kell még rájuk várnom.A múlthéten felhívott egy pali,hogy komolyan gondolom-e és megbeszéltük,hogy hétvégén felhív.Szerintetek felhívot.Minden vámpír beszar tőlem de miért könyörögjek,hogy keresenek meg vagy mi van.Ki vagyok,hogy mindenki fél tőlem.Kezdem úgy érezni mintha valaki irányítani akarná az életem.De ha így van addig élt amíg megtudom mert kinyírom az bizztos.Kérek minden vámpírt aki elolvassa ezt keressen meg valki aki nem fél tőlem ne keljen már könyörögnöm.Én fel vagyokkészülve rég.És a gondolgodásom is olyan mint a tietek minden téren.De ezt részletezem,ha hajlandó lesz valaki nem beszarni tőlem és nem lelépni mint egy nyuszi.Keres meg az email címemen.De vámpír legyél és ne kamu mert megjárod!!!!!Rég várok valakire aki persze nő,(nem nőzni akarok!!!)mert valahányszor rá gondolok kell kell kell kell,hogy megtegye amire rég árok.itt az idő ne várjak.Ha a klán vezetője is beleegyezik akkor légyszives.Én az életem árán se árulnálak el titeket.azt pedig,hogy miért nő az illető vámpír azt ti tudjátok nem kell ragozni.Köszönöm előre is.!!!KERES MEG!!!


2011.05.15. 11:40 Idézet
Nika

Sziasztok vámpírok! :D

Tudjátok én nagy anime fan vagyok... és van egy olyan, aminek az aneve/címe hogy: Vampire Knight! Nagyon nagyon jó anime, csak rövid, de ha érdekli valamelyik vámpírt akkor tessék! Bizonyára nálatok is vannak trisztavérűek meg minden... xdxd

Vagyis nem akarok senkit sem magamra uszítani de mi az már, hogy a vámpírok megesznek? :D

"Félek!" "A vámpírok fel..." "Vér...vörös?!" "...falnak téged!!" "Fuss!" "Félek!!!"

Na és ez mi? Ezt is egy vámpíros oldalon találtam... chh. Ja, amúgy ha annyira akartok tudni vámpírul:

Akaku akaku yurete yumeno yumeno hate e! Tessék! A szöveg tálalva :) Aki nem beszéli a nyelvet: Vérvörösen izzó szerelem a holdfényben... ^^ Cuki mi? :D Imááádom :P

Na puszi! (k)


2011.03.13. 16:42 Idézet

Sziasztok!Szerintem léteznek Vámpírok.Miért ne léteznének ?Igenis nagyon hiszek bennük.Tudjátok job félni, mint megijedni.Na puszyka


2010.09.14. 08:45 Idézet
Peti

Üdv!
Már meg ne sértődj...:D Hány éves\ek vagy\tok? Ezt ki mondta neked?Mármint,h igaz történet a Vampire Diaries??? Én ezen akadtam fenn csak,de nagyon...nem a sorozatot akarom fikázni....mert az tény,h az alkonyatnál 100x jobb(pedig hááát elégy gyengusz....)...:D...nem is tudjátok melyik a legjobb vámpíros krónika?
Gyerekeeeeeek......ANNE RICE-ról hallottatok már valamit? Hát akkor tessék Google-zni,esetleg  megvenni az összes könyvét,és művelődni...mert majd ha ez a Stephanie Meyer kifingik nekem egy ilyen könyvsorozatot,akkor azt mondom,h valaki...addig maradjon meg az ábrándozó tinilánykáknak az alkonyat shit...
Üdv Mindenkinek


2010.07.19 18:02
Osieena

Hajajj, már megint ez a lázadás... pedig csak két hétig voltam távol. Úgy látszik megint sok munkám lesz. Bercoka: Sajnálattal közlöm, te nem vagy vámpír... ha pedig igen, akkor nagy hibát követtél el azzal hogy felfedted a kilétedet! "!!!ANYÁD!!!": Látom nincs semmi tiszteleted felénk, és nem, nem szedünk bogyókat, mint ahogy azt elképzelted. Lehet hogy hülyeség ez a vámpírosdi, de az is hülyeség hogy ekkora betűkkel írsz, és osztod az észt, mert éppen nincs jobb dolgod! Faith: Nagy arcnak gondolod magad, mert ismersz pár filmet, és leírogatod a címüket? Közölném, hogy a Twillight, Newmoon, Eclipse csak jónak nevezhető film... De tényleg láttad a The Vampire Diaries-t? Akkor valósínüleg azt is tudnod kéne, hogy igaz történetre alapult. Nem igaz? Maddy: Ha az alkonyatból nézed hogy milyen színű a szeme, nagy hülyeséget követsz el... ugyanis  csak kontaktlencsét viselnek a Volturi tagjai! Egy vámpírnak csak vér láttán, vérszívás közben vörös a szeme. És nem mi vagyunk (legalább is nem a vámpírpártolóak) a szánalmasak, hanem te magad! Borbiadri: Jó, hogy kíváncsi vagy, de ne üsd bele az orrod a nagyok dolgába, mert bajod lesz. Léteznek vámparok, hisz csomó történelmi adat, tárgy került elő az évek során. A címedet meg ne add meg ilyen nyilvános helyeken, mert így is bajba kerülhetsz!

Nagyon sok tudatlan ember ír, de vannak olyanok akik észhez térítik őket... (persze akiket még lehet)


2010.08.18. 15:17 Idézet
Osieena

Rendben van, tisztán látom, hogy mivan. De azért mégsem kéne olyan mélyre lesüllyedni hogy a nevemben írjon valaki. ;)

Nem is érdekes ahogy ez az oldal sem! De vámpírok vannak. Csak este. És szombaton jelennek meg leginkább, ahogyan csak azok látják akik szombaton születtek, mint jómagam. :)


2010.07.30. 20:41 Idézet
Osieena

Hát nem azért de... Anyád nagyon meggyőző, és úgy ahogy kezdek "kinőni" ebből a vámpíros játékból. :/ De érdekes, ahogy kezdem elhinni hogy vámpírok nincsenek, egyre vidámabb, lazá íróbb, és hülyébb lettem. xD Hűűh. Nem gondoltam volna h ilyen jóó! :D Ez tök cool vagy mi. :D Köszi anyád a helyesútratérítést! :D Sok *puszi* *puszi*. xP


2010.07.30. 02:11 Idézet
!!!ANYÁD!!!

Ez tiszta röhely! :D Szar lesz visszatérni a való életbe! Amúgy falusivampyre is csak annyi igazság alapon beszélt, mint ti.


2010.07.29. 20:02 Idézet
Osieena

 

Bocsánatot kérek, most kijavítom magam: Vámpírok nem élnek, léteznek! A vámpírok halottak, akik az élő emberek vérét isszák, hogy a világon maradhassanak. Az élés, létezés azt jelenti, hogy dobog a szív, a testben vér folyik, és egyre csak öregedünk... Még egyszer "bocsi". :)


2010.07.23. 18:33 Idézet
Kritikuss.

Bocsi ez még lemaratt: HÁ! xD XDXDDD Hogy én mekkora arc vagyook! :D


2010.07.23. 18:32 Idézet
Kritikuss.

De jó hogy valaki egyet ért veleem! ^-^ Jóó tudni!  

Tehát vámpírul=latinul érteni nagyon nehéz!! xD Ugye vámpírocskáim??! xD    


2010.07.23. 14:38 Idézet
Osieena

Köszi anyád, ez jól esett. :) Örülök, hogy nem adod könnyen magad, és igen, több esélye van neki, mint a vérszívóknak! ;) öszönjük szépen FalusiVampyre, hogy közölted velünk a nem kért véleményedet! Ha ennyire jól tudod ezeket, miért nem mész el inkább tudósnak, mint hogy minket oktass undorító dolgokról? Amúgy meg ki kérdezett a hímneműekről? Kritikuss.: Igazad van! Nincs olyan, hogy vámpírnyelv... Ez hülyeség. "... Felségünk is ezt mondá: Et tu mi file Julius! ..." (Idéztem) Jelentése: Te is fiam Julius! Elvileg ez is vámpírul van, még is ha beírod egy webfordítóba akkor lefordítja! Pedig nincs vámpírnyelv-rész SEHOL!


2010.07.22. 22:17 Idézet
Kritikuss.

Háhh. azt elmodnanám hogy aki nem ért vámpírul az latinul sem! xD Akkora marhák vagytok hogy beveszitek ezt a marhaságot! :D


2010.07.21. 11:36 Idézet
FalusiVampyre

Hát már elnézést,de ti sem tudtok sokat a vámpírokról!És pláne nem vagytok azok!

mert,ha azok lennétek akkor tudnátok,hogy a hímnemű vámpíroknak kétféle erekciója van!egy ami a hagyományos szaporodáshoz szükséges,és egy amikor a nemi szervből vér jön,ez arra szükséges,hogy egy haldokló vámpírt gyorsan regenerálni lehessen!

 


2010.07.20. 23:05 Idézet
!!!ANYÁD!!!

Ez jó :D Ez tényleg jó, eltettelek emlékbe!  Ettől függetlenül vámpírok még mindig nincsenek. Szóval kizárt, hogy elharapják a torkom. Arra kíváncsi lennék, hogy a macska, hogy teszi meg, bár neki több esélye van, mint az állítólagos váámpíroknak. Amik nem léteznek. :)
Küldök egy... *PUSZIT*


2010.07.20. 19:36 Idézet
Osieena

Nemtudom Gébriel, hogy kik neveltek fel, de az biztos, hogy nem végeztek jó munkát... Lefordítom: Nem neveltek meg. Így már érted? Nem kéne szidni másokat azért amit te is elkövetsz... pl: eltom. Na és ez akkor mi?? Jöhetnék é is ezzel a modern, "divatos" szavakkal, hogy: akk mi a pájja hawer? -.- Igaz, a története hamis: Egy gyermek ilyen korban még bele is halhat egy vámpír harapásba! Tudom, hogy senki sem tökéletes, de benned azért elég sok hibát lehet találni! Kérlek szépen, hagyd abba a gyerekeskedést, és nőj fel végre! Amúgy meg ha annyira szeretnéd, hogy valaki átharapja a torkod/nyakad, akkor vegyetek egy macskát, és elvégzi a dolgát. Hidd el, könnyű dolga lesz! Az utolsó mondatodat írd le 1000-szer és akkor TALÁN megérted mit is pötyögtél be a mocskos ujjaiddal!

Írj még nekem szerelmes leveleket, ha kedved támad! Most is olyan jól éreztem magam, hogy visszaírtál! Egyszerűen megkívántalak! <3


2010.07.19. 23:10 Idézet
!!!ANYÁD!!!

Jaj, Gébriel! Ne hallgassatok rá, csak elakar hallgattatni titeket, hogy ne derüljön fény a vámpírok létezésére, de nem mondom el, hogy miért. (mert ő is vámpír) Ugyanis az öcsém, és minden pénteken kiruccan tehenet kóstolni, mert ő jó az emberekhez.
Namostkomolyan...


2010.07.19. 23:02 Idézet
Gébriel

Fantasztikusan művésziek vagytok!Adok is egy cuppanós puszit a Nobel Price kíséretében!

Egyébként szentem az,hogy az Antifaces csinált rólatok egy-két videót az qvára feldobta a látogatottságotokat!

És ha vámpírok vagytok és elméletileg titkoljátok,hogy azok vagytok AKKOR MI A FASZNAK ÍRJÁTOK IDE,HOGY "am én is az vok de nem elárulni senkinek"?! és rafael!Tanulj meg helyesen írni!  plusz ha egy éves korodban megharapott egy "vámpír" akkor mi a fasz az,hogy 6 évig nem égtél el a napon?!minden nap kented magad naptejjel?!eltom képzelni,a a feliratot a flakonon "4000 faktor + Vámpíroknak kifejlesztve!"és hat évig kibírtad vér nélkül...te egy igazi survivor vagy!

Ennyi erővel meg rögtön én vagyok Gébriel arkangyal mert ezt írtam be névnek-.-

de ezek a beszólások is kemények,hogy "ne üsd bele az orrod a nagyok dolgába,mert még bajod is eshet!"

Na mi a fasz lesz?!rámkülditek a szúnyogterminátoraitokat,ha már vérszívókról van szó?!

aztán rámkülditek az ügyvédeket,hogy legyen még több vérszopáló!de azt az istenért nem bizonyítanátok be,hogy tényleg léteznek vámpírok!

és nagyon sok történelmi adat és tárgy került elő?Mutass egyett!És én olyan tisztára nyalom a segged,hogy vérezzen,és akkor majd az álítólagos vámpíroknak is könnyebb lesz!

 

 

 

Ez esetben nem jut eszedbe,hogy te vagy a tudatlan akit már nem lehet észheztéríteni,és mi vagyunk akik megpróbálnak  értelmes útra téríteni?gondoltam,hogy nem...

"Nagyon sok tudatlan ember ír, de vannak olyanok akik észhez térítik őket... (persze akiket még lehet)"


 
***Chat Mindenkinek***
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
***Számláló***
Indulás: 2005-07-29
 
***Képek***
 
***Linkek***
 
***Zene***
 
***Viccek :D***
 
***Áttűnés***
 
***Egér1***
 
***Napszak**
 
 
***Egér2***
 
***Link és Bannercserék***

Łįŋķ ĕŝ βΛŋŋēř Ĉŝēřĕķ

 

http://www.mgclub.extra.hu - új MGC-s oldal

http://gportal.hu/portal/heartdeath - Legion Black-Metál oldala!

 

 

www.gportal.hu/manson666 - Hmm.. :)!! Igen jó kis oldal!!!

 

www.shadowgirl.gportal.hu - friss, de jó ;)!!!

www.pegysue.try.hu - ha szereted a verseket, írásokat, esetleg te is írsz!

www.mgc.gportal.hu - MAGYAR GOTHIC CLUB! Minden rockernek ;)!

www.expression.gportal.hu - MGC-Magazin 

www.animaltgifek.gportal.hu - Fiatal Írók Társosága! :)

www.punknie.gportal.hu - ha szereted a HIM-et!!! :)

www.lestat-band.gportal.hu - egy új banda, de nagyon jók! :)

 

 

 

 

 
ÄngeŁ egyik kedvenc karakter

Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Legyél te is Farmasi tanácsadó! Antiallergén, természetes kozmetikumok, tisztítószerek. Keress vele pénzt otthonról!    *****    kattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkatt